Mlm sblm tu biasa lah..keja potong ayam dan basuh guna air sejuk. Kt hostel tak ada air panas..sejuk siot. Tp memandangkan dh invite ramai orang dan sendiri nk makan, kena la buat jugak. Pagi tu awal2 lagi semua bergerak ke Daihatsu Club bawak ayam yg dh siap potong dan makanan tambahan yg lain. Keja2 memasak dibuat bersama-sama di Daihatsu Club. Terima kasih kepada pihak HR Perodua sbb hantar ketupat segera, kuah nasi impit & beberapa jenis kuih raya untuk kami.
Antara jemputan adalah geng2 dari Daihatsuu Kyoto, Shiga, dan org2 malaysia yg kerja kt sini. Tgk la gambar kt bawah ni..meriah betul.
hehe dpt gak mkn tupat rendang bagai.. nmpak cm sodap aje..
ReplyDeletepeahhh!!!!korg tau..memang ssh gak jd chef ni...mase nk masak kurma...pnya la seksa...cmne nk blend bwng?korg tau aku pakai pe?nnti aku masokkn gmbr...jnji aku pnya resepi..mnjdi..dgn nsik mrs suder bos aku yg power...xcye plak..da raamai2 mcm2 resepi..jd..
ReplyDeleteas salam..skrg ni sdra ada kt sna lgi ka?boleh tlg bgtau sya hrga evisu dlm RM?hrga minimum ke maksimum
ReplyDeleteterima kasih
ReplyDelete